" lang="tr-TR" /> "> Kutub'un durumunu bildiğimize göre, evi öyleydi (ve eğer biz seni teyit etmemiş olsaydık, neredeyse bir süreliğine onları terk edecektin)

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Kutub'un durumunu bildiğimize göre, evi öyleydi (ve eğer biz seni teyit etmemiş olsaydık, neredeyse bir süreliğine onları terk edecektin)

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 169 من الجزء Four

Kafanız karışan her ne varsa "belki" kelimesi de bu yüzden gelmiştir ve ümit ettiğiniz bir kelimedir ve Allah'tan olan her umut bir gerçektir ve öyle olmalıdır. Onu kökeninde belirleyen husus budur. Hükümlere gelince, kıyamete kadar resmi ilimde bilinir. Şeriatın hükmü, kıyamete kadar Allah'tan müctehidlerin kalplerine iner. Bugün bir müctehid, Allah'ın emrettiği bir konuda hüküm verebilir. Hüküm önceden gelmemiştir ve onun için delil bunu gerektirir. Bu, kitaptan, sünnetten, icma'dan veya açık bir kıyastan müctehid içindir. Bu, hükümde meydana gelen bir konudur. Müctehid veya taklitçi bunu ihlal ederse, o zaman Bu zikirde kendisi, bu veya buna benzer bir şey verilmektedir ve bu zikirde bu kadar atıf inşaAllah yeterlidir, çünkü bu zikirde anlatılanlar çok fazla detay ve temsil içermektedir. Ondan alınan şey Allah'tır ve doğru yolu gösteren O'dur .


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!