Hadis sahihtir ki, ateş kendilerine dokunduğunda ateşi hissetmesinler diye orada uyurlar, günahın enstrümanları olan uzuvlara yemekle hakim olur ve iman engeller. Bu, onların kalblerine varan tevhidin kaygısıdır, d" lang="tr-TR" />

Hadis sahihtir ki, ateş kendilerine dokunduğunda ateşi hissetmesinler diye orada uyurlar, günahın enstrümanları olan uzuvlara yemekle hakim olur ve iman engeller. Bu, onların kalblerine varan tevhidin kaygısıdır, d"> Çorak günde “ Ayrılık”

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Çorak günde “ Ayrılık”

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 564 من الجزء Three

Kısır, kendisinden doğmamasını gerektiren, dolayısıyla onun gibi bir doğumu olmayan şeydir. Kısır denir çünkü ondan sonra hiçbir gün yoktur ve kıyamet günündendir. Hafta, sonsuzluk günü olan cumartesidir. Gündüzü, cennet ehli için sonsuza kadar sürecek bir nur, cehennem ehli için ise sonsuza kadar sürecek karanlık bir gecedir ve bu nedenle öleceklerdir. Cehennemde, onun ehli olanların dışında sonsuzluk bulunmadığı için, cehennemde büyük günah işleyenler, azaptan sonra oradan çıkıp cennete gidenlerdir.

Resulullah, Allah ondan razı olsun. Ve ona selamet ver buyuruyor ki: "Cehennem ehlinden olanlara gelince, onlar orada ne ölürler, ne de orada yaşarlar, fakat onlar ateşe maruz kalmış kimselerdir. Allah, günahlarından dolayı onları orada vefat ettirmiştir."

Hadis sahihtir ki, ateş kendilerine dokunduğunda ateşi hissetmesinler diye orada uyurlar, günahın enstrümanları olan uzuvlara yemekle hakim olur ve iman engeller. Bu, onların kalblerine varan tevhidin kaygısıdır, d


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!