Ve Tanrı'nın *** dünyayı bir araya getirmesine hiçbir itiraz yoktur.

Bu, dünyanın gerçeklerini ve imajını bir araya getiren eksiksiz insan bilimidir. Hakk'ın tecellisi O'na mahsustur ve bunda prensip ile dirili" lang="tr-TR" /> Ve Tanrı'nın *** dünyayı bir araya getirmesine hiçbir itiraz yoktur.

Bu, dünyanın gerçeklerini ve imajını bir araya getiren eksiksiz insan bilimidir. Hakk'ın tecellisi O'na mahsustur ve bunda prensip ile dirili"> “ Vasl” bu ayette ilmi ifade etmektedir.

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

“ Vasl” bu ayette ilmi ifade etmektedir.

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 447 من الجزء Three

Kozmik bağlantı ve ilahi ve kozmik ayrılık bilgisi bundandır ve bunda kanıtlanmış iniş ve hareketin eşlik etmesi ve iniş ve eşlik aktarımının iletilmesiyle hakikatin yüceltilmesinin bilgisi vardır ve bunda Allah'tan indirilen kitapların hepsi Allah'ın kelamı olsa bile aralarındaki farkın bilgisi ve bunların ayetleri ve sureleri neden çoğaltılıyor, bunlar kelam oldukları için mi, yoksa ondan söz ettikleri için mi ve bunda ilim vardır İnsanların filancaya inanan ve ona inanmayan olarak ikiye ayrılmasıdır ve bunda en yüksek meclislerin bilgisi vardır, bunda sürelerin bilgisi vardır ve bunda kıyametin bilgisi vardır. Dünyadaki tercih hikmeti ve bunda tek bir kökten çıkan dalların ilmi ve konuşanın sözünün ilmi vardır.

Ve Tanrı'nın *** dünyayı bir araya getirmesine hiçbir itiraz yoktur.

Bu, dünyanın gerçeklerini ve imajını bir araya getiren eksiksiz insan bilimidir. Hakk'ın tecellisi O'na mahsustur ve bunda prensip ile dirili


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!