p> O, Allah'ın duaları ve selamı onun üzerine olsun, şöyle dedi: Kim Allah'a kavuşmayı severse, Allah da onunla buluşmayı sever, kim Allah'a kavuşmaktan nefret ederse Allah da onunla buluşmaktan nefret eder.

Ve bize ilahi rivayetlerin özel yönünden huşu içinde nefes aldığını anlattı, biz de öyle olduk. şöyle buyurmuştur: "Kim Allah'a kavuşmaktan utanırsa, Allah onu unutur ve onu giderir." Onun ayıbı, kulu utandıran şeyin, kendisinde görünen itaatsizlik veya kudret hakkını ihmal ve bunlardan başka olmasıdır. iki, o halde ona şöyle deme hakkını unut: Ey kulum, bu sadece benim takdirim ve kaderimdi, çünkü sen benim hükmümün akışına tabisin, bu" lang="tr-TR" /> p> O, Allah'ın duaları ve selamı onun üzerine olsun, şöyle dedi: Kim Allah'a kavuşmayı severse, Allah da onunla buluşmayı sever, kim Allah'a kavuşmaktan nefret ederse Allah da onunla buluşmaktan nefret eder.

Ve bize ilahi rivayetlerin özel yönünden huşu içinde nefes aldığını anlattı, biz de öyle olduk. şöyle buyurmuştur: "Kim Allah'a kavuşmaktan utanırsa, Allah onu unutur ve onu giderir." Onun ayıbı, kulu utandıran şeyin, kendisinde görünen itaatsizlik veya kudret hakkını ihmal ve bunlardan başka olmasıdır. iki, o halde ona şöyle deme hakkını unut: Ey kulum, bu sadece benim takdirim ve kaderimdi, çünkü sen benim hükmümün akışına tabisin, bu"> Kulun minnettar olduğu Allah'a gönüllü dönüş "geldi "

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Kulun minnettar olduğu Allah'a gönüllü dönüş "geldi "

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 223 من الجزء Three

Cenâb-ı Hak şöyle buyurmuştur: "Ve bütün işler O'na döndürülecektir. Eğer bunu biliyorsanız, isteyerek O'na dönün, zorla O'na dönmeyin; çünkü O'na dönmelisiniz ve O'na kavuşmalısınız. İster ondan nefret et, ister onu sev, çünkü O seninle senin kapasiten dahilinde buluşacaktır, daha fazlası değil. O halde kendine iyi bak, ey Veli .

p> O, Allah'ın duaları ve selamı onun üzerine olsun, şöyle dedi: Kim Allah'a kavuşmayı severse, Allah da onunla buluşmayı sever, kim Allah'a kavuşmaktan nefret ederse Allah da onunla buluşmaktan nefret eder.

Ve bize ilahi rivayetlerin özel yönünden huşu içinde nefes aldığını anlattı, biz de öyle olduk. şöyle buyurmuştur: "Kim Allah'a kavuşmaktan utanırsa, Allah onu unutur ve onu giderir." Onun ayıbı, kulu utandıran şeyin, kendisinde görünen itaatsizlik veya kudret hakkını ihmal ve bunlardan başka olmasıdır. iki, o halde ona şöyle deme hakkını unut: Ey kulum, bu sadece benim takdirim ve kaderimdi, çünkü sen benim hükmümün akışına tabisin, bu


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!