Allah'ın rahmetinden daha geniş olan kalbi ve O'nun ferahlığı ancak Allah'ın rahmetindendir? Bu, en hayret verici şeylerden biridir. Kalbin genişliği Allah'ın rahmetindendir " lang="tr-TR" />

Allah'ın rahmetinden daha geniş olan kalbi ve O'nun ferahlığı ancak Allah'ın rahmetindendir? Bu, en hayret verici şeylerden biridir. Kalbin genişliği Allah'ın rahmetindendir "> ( platform ve dergi )

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

( platform ve dergi )

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 361 من الجزء Two Aşığı, hikmette kabul edilen ağırlık üzerinde amellerin ağırlığının dışında olarak tanımlamıştır.

Doğru düşünceyi arar, aşığın evrenin yönetimi hakkında hiçbir fikri yoktur, ancak bahsetme kaygısı ve meşguliyeti vardır. sevgilisi hayalinde aşırıya kaçmıştır, dolayısıyla niceliği bilmez. Eğer sevdiği Allah ise, kalbinin sığabileceği kadar, o da dışarıdadır. Ağırlık konusunda hiçbir şey tartılmaz. O'nun okunuşunu görmüyor musun? zikir ve teraziye girmeyen "Allah'tan başka ilah yoktur" kelimesidir ve terazide yazılana göre kartı kayıt sahibine girildiğinde kayıtlar bulanıklaşmış ve hiçbir şeyi tartmadı ve eğer dünyanın türleri tartılacak olsaydı tartılmazdı ve bu bir sözdür ki, kendisi aşkla vasıflanmamıştır, peki bir sevgilinin sözü hakkında ne düşünürsünüz? ? Onun durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Allah'ın rahmetinden daha geniş olan kalbi ve O'nun ferahlığı ancak Allah'ın rahmetindendir? Bu, en hayret verici şeylerden biridir. Kalbin genişliği Allah'ın rahmetindendir


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!