" lang="tr-TR" /> "> Alt evleri ve kozmik bilimleri bilmede, Tanrı'yı onlardan tanıma ilkesi, mandalları ve yedekleri ve bunlardan sorumlu olan üst ruhları ve onların kürelerinin düzenini bilme ilkesi.

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Alt evleri ve kozmik bilimleri bilmede, Tanrı'yı onlardan tanıma ilkesi, mandalları ve yedekleri ve bunlardan sorumlu olan üst ruhları ve onların kürelerinin düzenini bilme ilkesi.

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 156 من الجزء One

Ve suyun ve yerin köşesindeki her alt iz, Venüs'ün yörünge hareketinden olup, Allah'ın her gökte indirdiği emirdendir ve bu izler, gökler arasında inen ilahi emirdir. Gök ile yer arasında oluşan her şeyde, gökten inenle, yerin bundan kabul ettiği şeydedir.İniş, tıpkı kadın rahminin erkekten suyu ve nemli havayı oluşturmak için kabul etmesi gibidir. kuşlardan. Cenâb-ı Hak buyurdu ki: "Yedi göğü ve yerden de bir o kadarını yarattı. Madde, onların arasında iner; ta ki Allah'ın her şeye kadir olduğunu bilesiniz. Gücün, yaratılıştan başka hiçbir ilgisi yoktur." Yani biliyoruz ki bu inişten kastedilen sadece kompozisyon ve olup bitenlerdir. Bu güne ve onun günlerine dair bir bilgisi vardır, güzelliğin, insanın huzurunda fotoğraf bilgisi, insanoğlunun bilgisi. koşullar .


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!