" lang="tr-TR" /> "> Alt evleri ve kozmik bilimleri bilmede, Tanrı'yı onlardan tanıma ilkesi, mandalları ve yedekleri ve bunlardan sorumlu olan üst ruhları ve onların kürelerinin düzenini bilme ilkesi.

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Alt evleri ve kozmik bilimleri bilmede, Tanrı'yı onlardan tanıma ilkesi, mandalları ve yedekleri ve bunlardan sorumlu olan üst ruhları ve onların kürelerinin düzenini bilme ilkesi.

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 155 من الجزء One

Bu göklerde bulunan peygamberlerin maneviyatından onlar İbrahim, El Halil, ardından Musa, ardından Harun, ardından İdris, ardından Yusuf, ardından İsa, ardından Adem'dir, Allah'ın selamı üzerine olsun. Yahya'ya gelince, İsa ile Harun arasında tereddüt eder ve bu yedi vekilin kalplerine iner. Bu peygamberlerin hakikatleri arasında, selam olsun onlara, görüyorsunuz. Bu yedi gezegen onlara aittir. Cenab-ı Hakk'ın onların tesbihlerinde, yörüngelerinde ve bu yedi göğün hareketlerinde sırlar, ilimler, üst ve alt etkiler bıraktıkları ile Cenâb-ı Hak şöyle buyurmuştur: "Ve her göğe onun vahyini indirdi." emir, o saatin ve yetki sahibinin ona verdiğine göre her saat ve her gün kalplerinde vardır.” O gün


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!