Yani hakikatin varlığının özü ışıktır. Doğrulandı *** Ve yaratılışın varlığının özü, sonucu olan bir gölgedir.

Hakikat, varlığın özüdür ve yaratılış onun mutlak kısıtlamasıdır, dolayısıyla yaratılış sınırlı bir kısıtlamadır, dolayısıyla Tanrı onunla hükmetmez, hak hükümdardır ve ancak hakikatle hükmeder , yani hakikatin hakikati yaratılışın özüdür, bu yüzden onu ortadan kaldırıyorum ve mesele dediğimiz gibi ve buna yaratılış denmiyor ancak ondan yaratılanla birlikte, yaratılış yenidir ve o, Yaratılışın gerçekliği, çünkü ona bir bakış açısıyla bakarsınız ve "Bu gerçektir" dersiniz. Ve ona bir bakış açısından bakarsınız ve "Yaratılıştır" dersiniz ve kendi içinde ne gerçek vardır Ne de haktan başka bir şey... Y" lang="tr-TR" /> Yani hakikatin varlığının özü ışıktır. Doğrulandı *** Ve yaratılışın varlığının özü, sonucu olan bir gölgedir.

Hakikat, varlığın özüdür ve yaratılış onun mutlak kısıtlamasıdır, dolayısıyla yaratılış sınırlı bir kısıtlamadır, dolayısıyla Tanrı onunla hükmetmez, hak hükümdardır ve ancak hakikatle hükmeder , yani hakikatin hakikati yaratılışın özüdür, bu yüzden onu ortadan kaldırıyorum ve mesele dediğimiz gibi ve buna yaratılış denmiyor ancak ondan yaratılanla birlikte, yaratılış yenidir ve o, Yaratılışın gerçekliği, çünkü ona bir bakış açısıyla bakarsınız ve "Bu gerçektir" dersiniz. Ve ona bir bakış açısından bakarsınız ve "Yaratılıştır" dersiniz ve kendi içinde ne gerçek vardır Ne de haktan başka bir şey... Y"> [ Hakikat varoluşun özüdür ]

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

[ Hakikat varoluşun özüdür ]

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 279 من الجزء Four

Sahibine Abdülhak denir. Cenâb-ı Hak şöyle buyurdu: Haktan sonra sapıklıktan başka bir şey yoktur, yaratılıştan başka bir şey yoktur, sapıklık karışıklıktır ve sapıklığın hükmü yaratılışla birlikte ortaya çıkmıştır.

< p style="color:#008000; text-align: center"> Yani hakikatin varlığının özü ışıktır. Doğrulandı *** Ve yaratılışın varlığının özü, sonucu olan bir gölgedir.

Hakikat, varlığın özüdür ve yaratılış onun mutlak kısıtlamasıdır, dolayısıyla yaratılış sınırlı bir kısıtlamadır, dolayısıyla Tanrı onunla hükmetmez, hak hükümdardır ve ancak hakikatle hükmeder , yani hakikatin hakikati yaratılışın özüdür, bu yüzden onu ortadan kaldırıyorum ve mesele dediğimiz gibi ve buna yaratılış denmiyor ancak ondan yaratılanla birlikte, yaratılış yenidir ve o, Yaratılışın gerçekliği, çünkü ona bir bakış açısıyla bakarsınız ve "Bu gerçektir" dersiniz. Ve ona bir bakış açısından bakarsınız ve "Yaratılıştır" dersiniz ve kendi içinde ne gerçek vardır Ne de haktan başka bir şey... Y


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!