Doğruyu söyleyebilirler ya da yalan söyleyebilirler*** ve biliyor olabilirler ya da biliyor olabilirler cahi" lang="tr-TR" />

Doğruyu söyleyebilirler ya da yalan söyleyebilirler*** ve biliyor olabilirler ya da biliyor olabilirler cahi"> Kutub'un durumunu öğrenince evi (Biliyorken Allah'a ve Resulüne ihanet etmeyin ve emanetlerinize ihanet etmeyin) idi.

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Kutub'un durumunu öğrenince evi (Biliyorken Allah'a ve Resulüne ihanet etmeyin ve emanetlerinize ihanet etmeyin) idi.

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 138 من الجزء Four

Terk etmek, çünkü sana faydası vardır, durmayacağına, sonra sana zarar vermeyeceğine inansan bile, bunu her durumda söyle ve ona güven, şahitliği reddedenlerden olma Allah'ın, sizin huzurunuzda onlara bu konuda şahitlik etmesi ve sizi hükümdar yapıp, sizi kendi hükümdarlık makamına yerleştirmesi ve kendisi de şahitlik konusunda sizin yerinize yerleşmesine kadar sizin huzurunuzda şahitlik etmemesi, eğer siz hükmetmezseniz, . Verdiğimiz kararla sen adaletin şahitliğini reddettin, öyleyse hakkın ardından dalaletten başka ne var? Peki nasıl yüz çeviriyorsun... Cahillerden olmanı tavsiye ederim. Sonra şöyle demesi: "Eğer sen Yani eğer doğru sözlüyseniz ve nefsinizde bulduğunuzu benim şu sözümden saklamazsanız: "Zorluk anında, kalpleri sakin olan Allah'tan başkasına yalvarmazsınız." bilgi. Sorulsa doğruyu söylerler mi, sormaz mı ?

Doğruyu söyleyebilirler ya da yalan söyleyebilirler*** ve biliyor olabilirler ya da biliyor olabilirler cahi


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!