Kâinatta O'ndan başka bilen yoktur *** ve O'ndan başka algılayan da bunu bilmez .

Ve kim bir yaratılışı Yaratan'la birlikte idrak ederse *** o zaman Allah onu cehaletten korur. < _ _ /p>" lang="tr-TR" />

Kâinatta O'ndan başka bilen yoktur *** ve O'ndan başka algılayan da bunu bilmez .

Ve kim bir yaratılışı Yaratan'la birlikte idrak ederse *** o zaman Allah onu cehaletten korur. < _ _ /p>"> Kutub'un durumunu bilerek, evi (ve erkek olsun, kadın olsun, mümin olarak kim salih amel işlerse, ona elbette güzel bir hayat yaşatacağız)

Mekkeli Fetihler: futuhat makkiyah

Mekke Fetihleri ilham verici alıntılar (... Daha)

Kutub'un durumunu bilerek, evi (ve erkek olsun, kadın olsun, mümin olarak kim salih amel işlerse, ona elbette güzel bir hayat yaşatacağız)

(Arapça orijinal metni kontrol edin ...)


FUTMAK.COM الفتوحات المكية: الصفحة 123 من الجزء Four

Onların anlattıklarından yüce olan Rabbin, noksan sıfatlardan münezzehtir, peygamberlere selam olsun, hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur, O'nun benzeri hiçbir şey yoktur ve O, her şeyi işitendir, her şeyi hakkıyla anlayandır. Her şeyi gören, apaçık erdemdir, ben ona derim, sen bana söylersin, sen ona söylersin, o bana "Hayır ama ben görüyorum" der, ben de ona derim ki: "Ne oldu?" ?" diye sorunca "Gördüğüm gibi" der. Ben de "Ben şaşkınlıktan başka bir şey görmedim, benden ne bir geri dönüş ne de senden bir iletişim vardır" derim. "Sana tebliğ ettim" der. , "Elimden gelen hiçbir şey yok." Diyor ki, "Benim tebliğ ettiğim odur. Öyleyse ona güven, Allah'a güven, öyleyse ona uy. "

Kâinatta O'ndan başka bilen yoktur *** ve O'ndan başka algılayan da bunu bilmez .

Ve kim bir yaratılışı Yaratan'la birlikte idrak ederse *** o zaman Allah onu cehaletten korur. < _ _ /p>


---

(... Başka Bir Rastgele Alıntı)

Fütuhat alıntılarında ara



Bazı içeriklerin Arapçadan Yarı Otomatik olarak çevrildiğini lütfen unutmayın!